19 Mar

13:00h

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 DK-7400 Herning Denmark

Visita Fira FoodExpo a Herning, Dinamarca

De 19 de Marzo de 2018 a las 13:00 hasta 23:30h

Arrel del projecte internacional BSR “Inter2FoodPack” entre els clústers AINS el Cluster de Nutrició i Salut de Catalunya, Packaging Cluster i FoodNetwork de Dinamarca, el qual permet establir col·laboracions transnacionals i transversals entre entitats associades a clústers d’alimentació i packaging, el 19 i 20 de març una delegació de tots clusters visitarà la Fira Food Expo a Herning, Dinamarca.

El projecte està dividit en 3 sessions de networking B2B. Les tres sessions volen reunir participants dels dos països i s’estan duent a terme en el marc de tres fires/conferencies internacionals, les quals estan plantejades de la següent manera:

1a Sessió_ Barcelona – Fira Graphispag 2017 (veure nota de premsai programa de la sessió)

Trobada a la Fira Graphispag amb les pimes involucrades dels 3 clusters. Primer contacte i introduccions dels participants amb la metodologia Elevator Pitch.

2a Sessió_ Malmö (Suècia)- Top Packaging Summit 2017 (veure nota de premsa)

Trobada a la conferència “Top Packaging Summit 2017” organitzada per Packbridge.

3a Sessió_ Dinamarca – Fira FoodExpo 2018

Trobada a la fira FoodExpo amb les pimes involucrades.

SOBRE LA FIRA FOODEXPO

Foodexpo és la fira més gran de la regió nòrdica i el lloc de trobada de la indústria: serveis de menjars, càtering, hotels, restaurants i botigues minoristes.

La Fira agrupa 10 sales plenes del millor del menjar danès. Durant els tres dies hi haura diferents activitats i experiències que van des de concursos professionals i conferències fins a zones de tendència creades pels principals experts en tendències de Dinamarca.

Les 10 àrees es classifiquen de la següent manera: Organic (Hall J1-2-3), Gastronomy and Food Market (Hall K), Catering equipment and consumer goods (Hall L), Retail, machinery and packaging (Hall F), Foodservice and Food Gallery (Hall M), Coffee machines, catering equipment and workwear (Hall E), Wine Expo, furniture and interior, IT and payment systems (Hall D), Hotel concept: The Lobby, furniture and interior (Hall H).

http://www.uk.foodexpo.dk/about-foodexpo/hall-overview

PROGRAMA 3a SESSIÓ

Dilluns 19 de Març 

Sortida de Barcelona a les 17:35h

Arribada a Billund, Dinamarca a les 22:10h. Hotel Svanen ****

Dimarts 20 de Març

9:00 Recollida a l’hotel i aproximació a la Fira.

10:00 Arribada a Herning. Fira FoodExpo

Visita VIP Lounge, conferencies, competicions, expositors…

14:00 Recollida a Herning i aproximació a Lego

15:00 Visita Lego House

18:00 Sopar conjunt a Billund

Dimecres 21 de Març

8:00 Recollida a l’hotel

8:30 Visita a Agustson, empresa del sector de l’alimentació, productors de peix.

11:30 Pausa per dinar

13:00 Visita a empresa del sector del packaging, Erhno Flexible 

16:00 Recollida i aproximació al aeroport.

17:00 Arribada al aeroport.

23:05 Arribada a Barcelona.


Comentarios


Para comentar, por favor inicia sesión o crea una cuenta

¿QUIERES ASOCIARTE AL CLUSTER?

Para votar, por favor inicia sesión o crea una cuenta

ACTUALIDAD AINS

El autoconsumo eléctrico en el sector agroalimentario  catalán

El Clúster d’Eficiència Energètica de Catalunya (CEEC) y la Associació Empresarial Innovadora de Nutrició i Salut (AINS) han organizado la jornada El autoconsumo  eléctrico en el sector agroalimentario en Cataluña. Esta jornada ha cumplido el objetivo de analizar los modelos operativos, legales, económicos y financieros en la implantación de energía fotovoltaica sostenible y competitiva en el sector agroalimentario, a partir del análisis del marco reglamentario actual, de la situación actual del sector en Cataluña y la presentación de experiencias y casos de éxito por parte de las empresas. Esta jornada se ...

Leer más

El Cluster de Nutrición y Salud (AINS) y el Cluster del Packaging organizaron una misión al Top Packaging Summit.

El Cluster del Nutrición y Salud (AINS) juntamente con el Cluster del Packaging participaron del Top Packaging Summit (Malmö, Suecia), que se celebró el 19-20 de setiembre. La conferencia, es la jornada anual de referencia para empresas de la región de Øresund y del norte de Europa en el ámbito de packaging que organiza el cluster homólogo de Packbridge.

Los clústeres catalanes, que realizaron la misión en el marco del proyecto  BSR (Baltic Sea Region) con el apoyo de ACCIÓ ...

Leer más

Hasta el 15 de Febrero si te inscribes a la Jornada si t'inscrius a la Jornada, obtendrás una sesión de Manual Thinking en tus instalaciones con un consultor de The WorkShop, expertos en contextualitzación de problemas de negocio con técnicas de Manual Thinking.


DIRIGIDO A:

Todos los agentes del sector: socios y no socios del Clúster.

OBJETIVOS:

Reflexionar estratégicamente sobre los retos del sector.Networking identificando posibles oportunidades de negocioCompartir casos de éxito empresarial y tratar temas de interés.Debatir los retos de futuro del sectorEstablecer nuevos proyectos estratégicos del clúster.

 LUGAR

FIRA DE REUS,

Avinguda de Bellissens, 4043204 ReusLeer más